Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af din brug af hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://returpakke.dk.

Lagerkompagniet ApS
Fruedalsvej 7
DK-4682 Tureby
CVR: 25883640

Email: mail@returpakke.dk
Tlf: 71 99 29 10

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du kunne risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

  • Google Analytics – til indsamling af din brug af hjemmesiden. Det er en anonym tracking. Cookies gemmes i 26 måneder.
  • Facebook Pixel – til brug for retargeting annoncering. Når du har besøgt vores hjemmeside, kan du se reklamer fra Returpakke.dk på Facebook, når og hvis vi kører kampagner
  • Stripe – bruger cookies i forbindelse med at gennemføre kortbetaling. Stripe er en af de største betalingsudbydere på internettet. De gemmer kun krypterede kortdata

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du gennemfører et køb af en pakkelabel, gemmer vi følgende informationer om dig: navn, adresse, postnr. og by, telefonnr. og emailadresse. Disse data er nødvendige for at kunne generere en pakkelabel til dig, og nødvendige at gemme af regnskabsmæssige hensyn. Du kan altid skrive til os for indsigt, eller med ønske om at få slettet, efter din fortrydelsesret er udløbet.

Hvem vi deler dine data med

Personoplysninger afgivet af dig i forbindelse med bestilling af en pakkelabel videregives kun til Lagerkompagniets interne afdelinger, samt betroede transportører med henblik på at kunne levere en pakkelabel: GLS, DHL, DAO og UPS.

Lagerkompagniet videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis der foregår misbrug eller svindel over for Lagerkompagniet.

Når I besøger vores hjemmeside returpakke.dk videregives data om geo-lokation til databehandlerne Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. Disse data gemmes i 26 måneder.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at kunne sende dig elektronisk pakkelabel. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Google analytics data gemmes i 24 måneder, men er anonyme. Regnskabsdata og data i forbindelse med ordreafgivning opbevares i 5 år.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@returpakke.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.